Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

60

GODINA POSTOJANJA

3460

DIPLOMIRANIH STUDENATA

25

PROFESORA

4+3

STUDIJSKA PROGRAMA

Vesti i obaveštenja
 • Obaveštenje

  Obaveštenje studentima master studija na studijskom programu Tekstilno inženjerstvo.

  Poštovani kolege, štampani matertijal koji ste dobili za predmet Teorijske analize procesa pletenja koristite za predavanja odnosno spremanje ispita. Seminarske radove možete poslati na pregled putem mejla. Mejl se nalazi na sajtu škole

  Profesor Miodrag Đorđević

 • Računarska tehnika

  Ovaveštavaju se studenti I godine studijskog programa Modni dizajn, kao i studenti II godine studijskih programa: Tekstilno inženjerstvo, Tekstilna hemija i zaštita životne sredine i Bezbednost radne i životne sredine da sve informacije u vezi sa nastavom iz predmeta Računarska tehnika mogu dobiti na sledećim e – adresama profesora:

  Predavanja:
  Lazar Krstić, E-mail: krstic.lazar@vpsle.edu.rs
  Vežbe:
  Marija Krstić, E-mail: krstic.marija@vpsle.edu.rs
 • Email adrese profesora

  Obaveštavaju se studenti Akademije strukovnih studija Južna Srbija Odseka za tehnološko umetničke studije da se za sve informacije vezane za izvođenje nastave obrate predmenim profesorima:

 • Obaveštenje studentima

  Sve vesti
Nastavno osoblje
  Svi zaposleni
Dokumenta

Promotivni video škole
Informator

AKADEMIJA STRUKOVNIH STUDIJA JUŽNA SRBIJA ODSEK ZA TEHNOLOŠKO UMETNIČKE STUDIJE Leskovac je izdala informator za upis studenata u I godinu osnovnih strukovnih i master strukovnih studija u školskoj 2019/2020 godini. Sadrži osnovne podatke o školi, konkurs za upis studenata, nastavne planove svih studijskih programa osnovnih strukovnih i master strukovnih studija koji se realizuju u školi, program za polaganje prijemnih ispita sa pitanjima, neophodna prijava na konkurs za upis studenata i sl. Može kupiti u skriptarnici škole.

Odabrane fotografije
  Fotogalerija
Prijatelji škole
 
 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.