Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

58

GODINA POSTOJANJA

3460

DIPLOMIRANIH STUDENATA

25

PROFESORA

4+3

STUDIJSKA PROGRAMA

Vesti i obaveštenja
 • Konkurs

  Visoka tehnološko umetnička strukovna škola raspisala je konkurs za jednog saradnika u visokom obrazovanju sa punim radnim vremenom na određeno vreme od godinu dana počev od 23. 09. 2018. godine.

  Icon of Obavestenja Tekst konkursa (83.1 KB)
 • Konkurs za upis studenata

  Visoka tehnološko umetnička strukovna škola u Leskovcu u prvom konkursnom roku u školskoj 2018/2019. godini u prvu godinu osnovnih strukovnih studija upisuje  ukupno 120 studenata: 105 studenata koji se finansiraju iz budžeta i 15 studenata koji plaćaju školarinu.

 • Konkurs

  Konkurs za izbor u zvanje i zasnivanje radnog odnosa na radnom mestu predavača za užu oblast Konfekcijska tehnologija

  Icon of Obavestenja Konkurs (81.7 KB)
 • Pripremna nastava

  VISOKA TEHNOLOŠKO UMETNIČKA STRUKOVNA ŠKOLA ORGANIZUJE BESPLATNU PRIPREMNU NASTAVU ZA UPIS STUDENATA U ŠK.2018/2019. GOD. ZA SVE STUDIJSKE PROGRAME POČEV OD 11.-og do 15. juna U VREMENU OD 9,00 DO 12,00 ČASOVA U PROSTORIJAMA ŠKOLE PO ISTAKNUTOM RASPOREDU

  Sve vesti
Nastavno osoblje
  Svi zaposleni
Dokumenta

Raspored časova osnovne studije 

Raspored časova specijalističke studije 

Promotivni video škole
Informator

Visoka tehnološko umetnička strukovna škola Leskovac je izdala informator za upis studenata u I godinu osnovnih strukovnih i specijalističkih strukovnih studija u školskoj 2016/2017 godini. Sadrži osnovne podatke o školi, konkurs za upis studenata, nastavne planove svih studijskih programa osnovnih strukovnih i specijalističkih strukovnih studija koji se realizuju u školi, program za polaganje prijemnih ispita sa pitanjima, neophodna prijava na konkurs za upis studenata i sl. Može kupiti u skriptarnici škole.

Odabrane fotografije
  Fotogalerija
Prijatelji škole
 
 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.