Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

60

ГОДИНА ПОСТОЈАЊА

3460

ДИПЛОМИРАНИХ СТУДЕНАТА

25

ПРОФЕСОРА

4+3

СТУДИЈСКА ПРОГРАМА

Вести и обавештења
 • Обавештење

  Обавештење студентима мастер студија на студијском програму Текстилно инжењерство.

  Поштовани колеге, штампани матертијал који сте добили за предмет Теоријске анализе процеса плетења користите за предавања односно спремањe испита. Семинарске радове можете послати на преглед путем мејла. Mејл се налази на сајту школе

  Професор Миодраг Ђорђевић

 • Рачунарска техника

  Овавештавају се студенти I године студијског програма Модни дизајн, као и студенти II године студијских програма: Текстилно инжењерство, Текстилна хемија и заштита животне средине и Безбедност радне и животне средине да све информације у вези са наставом из предмета Рачунарска техника могу добити на следећим е – адресама професора:

  Предавања:
  Лазар Крстић, E-mail: krstic.lazar@vpsle.edu.rs
  Вежбе:
  Марија Крстић, E-mail: krstic.marija@vpsle.edu.rs
 • Емаил адресе професора

  Обавештавају се студенти Академије струковних студија Јужна Србија Одсека за технолошко уметничке студије да се за све информације везане за извођење наставе обрате предменим професорима:

 • Обавештење студентима

  Све вести
Наставно особље
  Сви запослени
Документа

Промотивни видео школе
Информатор

АКАДЕМИЈА СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ЈУЖНА СРБИЈА ОДСЕК ЗА ТЕХНОЛОШКО УМЕТНИЧКЕ СТУДИЈЕ Лесковац је издала информатор за упис студената у I годину основних струковних и мастер струковних студија у школској 2019/2020 години. Садржи основне податке о школи, конкурс за упис студената, наставне планове свих студијских програма основних струковних и мастер струковних студија који се реализују у школи, програм за полагање пријемних испита са питањима, неопходна пријава на конкурс за упис студената и сл. Може купити у скриптарници школе.

Одабране фотографије
  Фотогалерија
Пријатељи школе
 
 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.