Archives for februar, 2021

feb
22

РАЧУНАРСКО ПРОЈЕКТОВАЊЕ ОДЕЋЕ

Настава из предмета Рачунарско пројектовање одеће одвијаће се преко ZOOM платформе.

Параметри за приступ – мр Слађана Антић:

Meeting ID: 3252560030

Passcode: TLEZB9

или др Сузана Ђорђевић:

Meeting ID: 832 698 1349

Passcode: suzana

DETAIL
feb
22

АЛУМНИ

Алумни Академије струковних студија Јужна Србија је заједница пријатеља, бивших студената, запослених и сарадника који се повезују и настављају комуникацију и сарадњу, заједнички напредују и пружају подршку једни другима, у циљу креирања и остваривања заједничких и индивидуалних успеха и достигнућа.

Позивамо дипломиране студенте Академије струковних студија Јужна Србија да својим знањем, искуством, контактима и добром вољом пруже подршку и допринесу даљем развоју образовних потенцијала и академске репутације Академије, посредују у склапању нових партнерстава између Академије и пословних, академских, стручних и других организација, буду менторска и професионална подршка садашњим студентима на почетку пословне каријере и да кроз заједничко деловање допринесу креирању додатне вредности за Академију, садашње студенте и чланове Алумни асоцијације.

https://www.akademijajs.edu.rs/alumni/

DETAIL
feb
22

РЕЗУЛТАТИ ИСПИТА ИЗ МАТЕМАТИКЕ

Уписивање оцена из предмета МАТЕМАТИКА обавиће се у уторак, 23.02. у 12:00 часова и у овом термину заинтересовани студенти могу погледати своје радове.

DETAIL
feb
18

Онлине настава из предмета: Пројектовање и производња таканина и Процеси предења

Онлине настава из предмета –  Пројектовање и производња таканина и Процеси предења одржаваће се преко ZOOM platforme.

Параметри за приступ:

Meeting ID: 832 698 1349

Passcode: suzana

DETAIL
feb
17

Конкурс за избор у звање сарадника ван радног односа – демонстратора

Расписан је конкурс за избор у звање сарадника ван радног односа – ДЕМОНСТРАТОРА за рад у Одсеку за технолошко уметничке студије Академије струковних студија Јужна Србија за следеће уже области:
1. сарадник ван радног односа (демонстратор) за ужу област Механичка текстилна технологија пуним радним временом – 1 извршилац

DETAIL
feb
13

РАСПОРЕД ЧАСОВА

Распоред наставе за студенте Основних и Мастер струковних студија:

DETAIL
feb
13

ПОЧЕТАК ЛЕТЊЕГ СЕМЕСТРА

Летњи семестар за студенте основних и мастер струковних студија почиње 17. фебруара 2021. године.

У складу са епидемиолошком ситуацијом у вези са ширењем инфекције ЦОВИД-19, као и важећим препорукама Министарства просвете, науке и технолошког развоја, обавештавају се наставно особље и студенти да ће   настава, до даљњег, на Одсеку за технолошко уметничке студије Лесковац у летњем семестру школске 2020/2021. године бити реализована у онлине облику.

 

DETAIL
feb
05

Change Language To: Serbian