Archives for oktobar, 2020

okt
31

ONLINE настава

Настава из предмета ФИЗИКА одржаваће се ONLINE. Сви студенти који нису прокључени учионици треба да се јаве на маил dkrsticiznisa@gmail.com.

ПРВИ КОЛОКВИЈУМ из предмета ФИЗИКА биће одржан у просторијама школе, 02.12.2020. године према следећем распореду:

I група (Текстилна хемија и заштита животне средине) од 8.00 – 9.00 часова,

II група (Безбедност радне и животне средине) од 9.00 – 10.00 часова,

III група (Текстилно инжењерство) од 10.00 – 11.00 часова.

Материјал за Први колоквијум из Физике обухвата градиво са презентација.

Настава из предмета ИСТОРИЈА УМЕТНОСТИ одржаваће се ONLINE. За додатне информације обратити се предметном наставнику – Драгани Фрфулановић Шомођи ( djolekam@gmail.com).

Настава из предмета  Интегрисани менаџмент животном средином, Енергетска ефикасност и околина на Основним струковним студијама и Економска исплативост управљања отпадом на Мастер струковним студијама одржаваће се ONLINE. За додатне информације обратити се предметном наставнику- Љубиши Јосимовићу ( ljubisa.josimovic@gmail.com).

Настава из предмета ЕЛЕМЕНТИ ЛИКОВНОГ ОДРЖАВАЊА одржаваће се средом  ONLINE. За додатне информације обратити се предметном наставнику – Марији Петковић (marijapetk@gmail.com).

DETAIL
okt
21

Препоруке за превенцију болести COVID 19

У складу са Дописом Министарстава просвете, науке и технолошког развоја у вези са препорукама за превенцију Covida -19, уколико се неки од поменутих симптома појави код упошљеника или студента Одсека за технолошко уметничке студије, упошљеник или студент дужан је да обавести Руководиоца Одсека – др Емилију Ђикић Јовановић

DETAIL
okt
21

Обавештење за студенте – кориснике породичних пензија

Студенти – корисници породичних пензија треба да се јаве својим ПИО службама и обавесте исте да ће им доставити потврде о упису наредне године студија, како одобрење пензије не би остало у стање мировања.

DETAIL
okt
16

ДОДЕЛА ДИПЛОМА

Академија струковних студија Јужна Србија, Одсек за технолошко уметничке студије 21.10.2020. године обележава Дан Академије.
Том приликом вршиће се додела диплома студентима који су дипломирали школске 2018/2019 и 2019/2020. године.

Пре свечаног уручења диплома, студенти који су дипломирали школске 2018/2019 и 2019/2020. године, дужни су да се јаве студентској служби у времену од 8.00 до 10.00 часова ради потписивања пријема дипломе и предаји доказа о уплати.

Студенти који нису извршили уплату (дипломе), уплату могу извршити на жиро рачун 840-2110666-96 , сврха уплате – израда дипломе, са позивом на број 59-13, број модела 97.

Студенти који су извршили уплату од 5 000,00 динара са сврхом уплате – одбрана завршног испита, разлику од 6 000,00 динара треба да уплате на горе наведени жиро рачун.

Свечана додела диплома студентима који су дипломирали школске 2018/2019 и 2019/2020. године почиње у 10,00 часова, за студенте студијског програма Модни дизајн, а за све остале студенте биће са почетком у 11,00 часова.

DETAIL
okt
14

Erazmus+мобилности студената – шанса коју не треба пропустити

У оквиру #ERASMUSDAYS 2020 недељеу којој се у целом свету одржавају активности посвећене Еразмус+ програму, Академија струковних студија Јужна Србија организује догађај под називом „Еразмус+ мобилности студената – шанса коју не треба пропустити“. Овај догађај, иако намењен превасходно студентима, прилика је и за све остале који желе да нешто више сазнају о Ерасмус+ програму.

Студентске мобилности се реализују не само кроз боравак студената на некој од високошколских институција у иностранству и похађању наставе на њој, већ и кроз могућност да оне буду реализоване као стручна пракса у оквиру неке организације. Зато ова тема може бити занимљива и представницима организација које желе да буду домаћини студентима који долазе у нашу земљу у оквиру овог програма.

Теме које ће бити обрађене су:

  • Ерасмус+ програм – основне информације
  • Ерасмус+ пројекти мобилности у високом образовању
  • Мобилности у циљу учења
  • Мобилности за обављање стручне праксе
  • Аплицирање за учешће у Ерасмус+ мобилности
  • Искуства студената који су учествовали у Ерасмус+ програму

Дневни ред догађаја можете преузети ОВДЕ. Овај догађај ће због актуелне епидемије изазване корона вирусом бити реализован on-line. Сви који желе да учествују могу се пријавити до четвртка 15. октобра 2020. године до 12 часова. Формулар за пријаву можете попунити ОВДЕ.

https://www.akademijajs.edu.rs/2020/10/13/erazmus-mobilnosti-studenata-sansa-koju-ne-treba-propustiti/

DETAIL
okt
02

Конкурс за демонстраторе

Одсек за технолошко уметничке студије расписује конкурс за избор у звање сарадника ван радног односа – ДЕМОНСТРАТОРА

DETAIL
okt
01

РАСПОРЕД ЧАСОВА

Одржавање наставе на II и III години на Основним струковним студијама почиње 15.10.2020. године према следећем распореду:

Настава на Мастер струковним студијама почиње 26.10.2020. по објављеном распореду.

DETAIL

Change Language To: Serbian